O yıldızların gücünü ve varlığını vardır ve o çeşitli tarih ve arka planı getiriyor.

          Beş gol artı iki asist ile puanlama çizelgeleri lider – – James Rodriguez fırtınası ile Dünya Kupası’nı almıştır ama üne onun yükselişi sürpriz o kadar olmamalı. Andre Villas-Boas önemli bir parçası olarak her yeri istila Porto Rodriguez futbol yaptığı büyüyen statüsünün fazla kanıt oldu geçen yaz Avrupa’nın en büyük kulüplerinden göz ve Monaco yaptığı nihai € 36m transferi yakalandı. Onun yeteneklerini gösterdiği yukarıdaki video gibi olsa yıllardır gösteri olmuştur. oyundaki en iyi genç yeteneklerinden biri olarak altını – Arjantin kulüp Banfield için oynamak, Rodriguez kendi tarafının 2009 lig zafer için yolda Lanus karşı sadece çarpıcı golü attı.

                  Pazar gecesi WWE all-bayan başına ödeme görünümü Evrim tarihinde ilk kez daha tarih yazmak göreceksiniz. gösteri Nikki Bella karşı hat onu Ham Bayanlar Futbol Şampiyonası koyarak Ronda Rousey headliner ve WWE gelen geçmiş ve şimdiki hem büyük dişi yeteneği öne çıkaran bir kart içerir edilecektir New York Nassau Coliseum kaynaklanan.                 5             Stephanie McMahon bir ilgisini kitleye hitap   Sadece kadınların bölünme WWE evriminde son bölüm, ve bu hareketin merkezinde şirketin baş marka görevli Stephanie McMahon olmuştur.

Önde onu Dede yarattı şirket için bir dönüm noktası haftasonu ne olacağı, Ham Komiseri nihayet WWE Evrim için gerçeklik sayesinde haline hayallerinin hakkında talkSPORT konuştu. Stephanie, bu hafta sonu şimdiye kadar ilk all-bayan ödemeli görünümü görür. Ne kadar ileri kendisine bakarak ve hangi eşleme size en çok heyecanlandıran edilir?1xbetpt.com/tr/ Gerçekten de hepsi açıklandı edilmiş olanlar bekliyorum. Ham Bayanlar Futbol Şampiyonası için Nikki Bella karşı Ronda Rousey ardından Smackdown Bayanlar Futbol Şampiyonası için tüm zamanların en büyük rekabete biri olarak aşağı gidecek Charlotte, karşı Becky var.

                5             McMahon ve Sports Illustrated Kurşun Çapa Maggie Gri Fortune En Güçlü Kadınlar Zirvesi’nde sahnede konuşmak   Trish ve Lita geri geliyor ve Kairi Sane ve Shayna Baszler bence arasındaki NXT Bayanlar Futbol Şampiyonası maçı göstermek çalmak için bir rakip olacak. Liste uzayıp gidiyor ve bu inanılmaz bir gösteri olacak. Yüksek kalite, inanılmaz aksiyon ve hikaye anlatımını olacak ve biz daha fazla isteyen izleyicilerimize terk edecek düşünüyorum. WWE Evrim WWE kadın güreş evriminde önemli ve bir sonraki adımdır. Bu sene WrestleMania performans göz önüne alındığında, kendi bir maç ile bayanlar katılmak cazip değildi?

Yangın ve en önemlisi bu hareketin sesi olmaya sadece ayrıcalıklı değilim.http://www.reddit.com/user/Fred3000?sort=controversial Bu kadınlar ringe çıktı beri neler oldu bir hareket olmuştur ve bu aracılığıyla bu itti bunun yaptı ve yardımcı olmuştur her tanıtımda her kadın. WrestleMania benim maçında açısından, ben ringde yetenekli veya başarılı güreşçi olduğumu söyleyemem ve şimdiye kadar hayatımda yaptığım en zor şeylerden biriydi.                 5             kocası Triple H ve eski UFC şampiyonu Ronda Rousey ile McMahon   Triple H ve Kurt Angle yanında Ronda Rousey ringe alınıyor. Bizim kadın bölümünde yaklaşık çünkü ben şu anda iş için en iyi ise ancak ben her zaman ringde alma açığım, Evrim rekabet edecek herhangi bir plan yok.

Trish ve Lita eylem ve biz Battle Royal için ilan bazı büyük isimleri var, ama biz bu simgesel olay için dönmek için başka efsaneler bekleyebiliriz? Bu WWE her zaman beklenmedik beklemelidir. Bu WWE evrimi yüzden ‘Sonra Şimdi Forever’ bizim için bir sloganlı daha temsil olduğunu. Gerçekten biz ve nereye gideceksin nereye biz been nerede temsil yapar. Bizim programlama boyunca beyan için elimizden geleni ve Evrim hiçbir farklı olacaktır. Sen Ronda Rousey, ne kadar önemli o bölünme ve bu başına ödeme görünümü için haline gelmiştir söz? Ronda kapıları açmak kesinlikle anahtarıdır.

O yıldızların gücünü ve varlığını vardır ve o çeşitli tarih ve arka planı getiriyor.                 5             Rousey WWE ayında sahneye çıktı etmiştir   Bir hayırsever, bir girişimci ve hatta bir baş yapımcı Olimpiyatlara katılan ve hamlede olmanın, ilk UFC Kadın Şampiyonu olma ve olmaktan. O kesinlikle WWE kadın güreş ilgiyi artırmış ve Ronda yapmak istediğini tam olarak ne olduğu, bütün rakipler için spot aydınlandı etmiştir. O kadın bölümünde çıtasını yükseltmek ve parlak önce tuttu olmamıştı buna bir ışık getirmek istiyor. WWE kadın yıldızlı yetenekli bir havuz şu anda var. Ronda dışında size izlemek gibi kişisel favori var mı? Sadece birini vurgulamak olamaz.

O farklı bir düzeye bir götürüyorsun ki bizim kadın kadrodaki her bir kişi, öyle Sasha Bankalar, öyle Naomi, bu Ember Ay var, ben Charlotte Flair, öyle Becky Lynch, sadece Alexa Bliss değil. Onlar inanılmaz kişilikleri ve onlar ringde inanılmaz yetenekli olan, izlemek heyecan verici. Onlar profesyonel sporcu, sanatçılar ve onlar rekabet kendi düzeyini yükseltmek için çalışmalar devam etmektedir. Bu evrim ne kadar ileri gidebilir? WWE Kadın bölümü için kalan herhangi hedefler var mıdır? Şu anda hala hedefler olduğunu düşünüyorum. Biz erkekler ve kadınların güreş arasındaki fark hakkında konuşurken artık olduğunuzda Sonuçta başarıyı elde etmiş olacak?

                5             Paket, H ve Stephanie McMahon   Belki. Bütün maçları Gerçekten kadın maç gösterisini kapatmak görmek istiyorum ana olaylar olsa bile, WrestleMania bir kadın ana olay görmek istiyorum. Konunun bu hareket için gerçek bir parlak başarı olacağını düşünüyorum. İlk Hiç kadın bölümü ne kadar gidebileceğini öngörebilir bu işte size baba ile çalışmaya başladığında? Ben yemeğe kızlarım ve bu restoranda üç küçük kız ile diğer geceydi. Olursanız Hangi endüstride Her gün hayal bir şey ve artık bölünme her yerde kadınlar için önünü olduğunu, oldu için beni durdurdu imza.

Genellikle bu biraz beni sinirlendiriyor bu yüzden genellikle kocam, çünkü durdu ama Evrim hakkında etmelerini istedi ve çok heyecanlı ve onlar gibi ve onlar kime bakmak kim söyledi alamadım.                                      En Popüler Spor Haberleri                                                                                                                      dövüş Gecesi             Tom Schwarz vs Tyson Fury: Brit ikinci turda TKO ile kazandı                                                       ihtilaf

            Breidis o KO önce rakibini dirsekler olarak Letonya deli, kaotik kavga kazanır                                                       İHTİLAF             Josh Warrington noktalarında Kid Galahad yener olarak Billy Joe Saunders öfkeyle tepki                                                       ‘ŞAKA’             Whyte iki turda Schwarz nakavt sonra ‘utanmalısın’ Fury diyor                                                       AMERİKAN RÜYASI             Tyson Fury dövüşten önce muhteşem ABD temalı halka yürüme mesafesindedir

                                                      BEYAN             Tyson Fury puanları Schwarz kısır ikinci tur TKO Wilder rövanş vaat                                                                               TEPKİ             ‘Kuzenini nakavt edecek’ – Dubois son açıklamaların ardından Fury geri vurur                                                  WWE ile bir şey o kadar gerçek başarı öyküleri kendinizi görmek önemlidir çünkü o iş, spor veya medyada olsun, çeşitlilik gösteren olmasıdır, bunun mümkün olduğunu bilmek görmeliyim.

Biz hepimiz farklı etnik sahip, tüm farklı vücut tipleri vardır, farklı dini arka planlar, kişisel inançlar – bunun adı. Biz gerçekten bizim evren, dünyadaki tüm farklı inançların kapsayacak ve bu bizim listesi. Bu yüzden küçük kızlar biz her kız o olmak istiyor her şeyi yapabilir bilmesini istiyorum çünkü, hayallerini gerçekleştirmek, bu kadınların başarı elde görmek isterler. WWE Ağında WWE-Evolution bu Pazar İzle